laupäev, 4. märts 2023

Tantsulaager2 Porkuni koolis

 Reede, 3. märts


Nagu Porkuni kooli direktriss Piret Tislar ja Mattiase ema oma FB postituses kirjutas:

"Tantsulaager 6.-7. klasside noortega. 

Üliäge, et lisaks tantsupeo tantsudele saavad noored ellu kaasa perekonnavalsi tantsimise oskuse. Selliste noortega läheks luulerele iga kell. Nagu ka Maaja, Marina ja Marinaga (meie super  kokatädi)."


Tantsulaagris lihvisime  oma tantsupeo tantse. Veetsime mõnusalt vaba aega. Sõime-jõime head paremat. Esinesimise  enne ärasõitu vanematele ja vanavanematele. 

Suur suur tänu Piret Tislarile, tänu kellele see laager Porkunis toimuda sai!

Aitäh lastevanematele, kes tantsijad kodudesse sõidutasid.


Nii armsate, heade  ja meeldiva käitumisega tantsulastega oleks tore küll tantsupeol osaleda.

OLITE  VÄGA TUBLID!



Ps
XIII noorte laulu- ja tantsupidu “Püha on maa” ja Tantsupeo etendus “Sillad”
 
XIII noorte laulu- ja tantsupidu kannab ühist juhtmõtet „Püha on maa“. Püha on sõna, mida me argises eesti keeles väga tihti ei kasuta. Me hoiame seda puhuks, kui tahame rääkida millestki väga erilisest. Millestki, mis väärib meie sügavat austust ja mida ei tohi rikkuda – meie emakeel, meie kodu ja meid ümbritsev loodus.
XIII noorte laulu- ja tantsupeoga tähistame 60 aasta möödumist esimesest noortepeost, mis toimus 1962. aastal. Et meie laulu- ja tantsupidu saaks peetud võimalikult keskkonnasäästlikult, oleme tänulikud, kui järgite peo lähenedes meie keskkonna-alaseid nõuandeid ja soovitusi. Suured muutused saavad alguse väikestest asjadest.

Tantsupeo loo fookuses on noor ise , kes suhestub ümbritsevaga luues läbi enese  sillakaari. Tantsupidu kutsub seekord kaasa mõtlema meie kasvamise loole üle sildade.

XIII noorte laulu- ja tantsupidu toimub 30. juunist 2. juulini Tallinnas. Tantsupeo etendus „Sillad“ 30. juunil ja 1. juulil, rahvamuusikapidu „Päriselt“ 1. juulil. Rongkäik ja laulupidu „Püha on maa“ 2. juulil.
Soodushindadega piletid on müügil kuni 31. maini.
 
Kohtumiseni XIII noorte laulu- ja tantsupeol!




























Laupäev,4. märts






















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar