teisipäev, 8. märts 2022

17. märtsil RAHVATANTSUKONTSERT LASTEVANEMATELE

 



Head lapsevanemad!

Anname teada, et neljapäeval, 17. märtsil kell 17.30 korraldame koolis rahvatantsurühmade esinemise lastevanematele ja õpetajatele.

Lastel on vaja esinemiskogemust ja tahame "tuulutada" ka oma rahvarõivaid.
Tuletan siinkohal meelde, et esinejatel peavad olema valged sukad ja mustad sussid või kingad.
Poistel soovtavalt pükstele traksid.
Tüdrukutel pikemates juustes KAKS punupatsi seeliku all alusseelik.

Teie osavõtt on väga oodatud.


Infot veel!

Meeste Tantsupeo 4 Venda piletid on alates naistepäevast müügil nii Piletilevis kui peo kodulehel. Meeste Tantsupidu 4 Venda toimub Rakveres 2.- 3. juulil 2022. aastal.


Pidu jutustab loo nelja venna kulgemisest läbi erinevate ajajoonte eestlaste kujunemisloos. Neljas erineva sisuga osas on kokku 24 uut tantsu, millele lisanduvad veel ava- ja lõpulugu, ning erinevate peo osade vahelised üldtantsud. Kavas on nii pärimusepõhiseid kui ka tulevikku vaatavaid tantse, kõik tantsud ja muusika on loodud just selle peo jaoks.

Meeste tantsupeol esinevad nii algklassiõpilased kui väärikas eas härrad, lisaks kogemustega rahvatantsijatele osalevad veel eriprojektirühmad, mis koosnevad meestest, kel puudub varasem kokkupuude rahvatantsuga. Seekordsel peol on ka sportlastest koosnevaid rühmi, kes varem pole osalenud. Oodata on ka üllatusi.

Peo idee autor ja pealavastaja on tunnustatud tantsupedagoog Maie Orav: „Mehed on seda päris oma pidu oodanud väga pikalt. Nad on vaimu valmis pannud ja tantsud selgeks õppinud ja kõik ikka selleks, et naistele tantsu läbi rõõmu valmistada. Eesti mees ei ütle sõnades palju, kuid tantsu läbi saad sa tema tundeid ise kinni püüda. Ja see ongi elu võlu.“

Uudisena saab tänavu pileteid osta lisaks Piletilevile ka meeste tantsupeo kodulehelt www.meestetantsupidu.ee.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar